Опис
Каперси – бутони квітів рослини під назвою каперсник. Вчені налічують близько 300 найменувань каперсника, яке батьківщина – Азія та Африка. Серед усієї безлічі видів у їжу вживають каперсник колючий. Його спеціально вирощують у Греції, Іспанії, Італії, Франції, Алжирі. Каперси їдять у цільному вигляді, подрібнені додають у соуси, кладуть у майонез та різні салати.
Кулінари продовжують експериментувати з поєднаннями, але якщо ви ще погано знайомі з каперсами, то краще використовувати їх у перевірених класичних поєднаннях – з м’ясом, солоною та копченою рибою, морепродуктами, болгарським перцем, сиром, свіжою зеленню, оливковою олією. склад: каперси 61%, вода, оцет, сіль, регулятор кислотності Е330, антиоксидант Е300.
Вага упаковки: 720г
Вид упаковки: скляна банка