Опис
Качине філе — це червоне м’ясо з грудної частини птиці. Воно володіє прекрасними смаковими якостями і несе масу користі для організму.
Сире м’ясо зазвичай досить темне, зовсім не схоже на куряче чи індиче філе. Саме тому качине філе за зовнішнім виглядом і за смаковими характеристиками досить часто порівнюють з молодою яловичиною.
Представлений м’ясний делікатес, просмажений до потрібного ступеня готовності, зазвичай нарізають тонкими скибочками й подають як гарячу закуску або основну страву. Дуже часто качине філе супроводжують свіжими або маринованими фруктами, ягодами й ніжними кисло-солодкими соусами.
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ
- Даний товар ваговий
- Ціна буде відкоригована після оформлення замовлення